PSM-IniciativaVerds d'Inca aposta per un nou centre públic d'Infantil i Primària i un conservatori de grau mitjà

Antoni Rodríguez: “Per educar en valors hem d’implicar-hi tot l’entorn i entendre la ciutat com un espai educatiu”
PSM-Iniciativaverds d’Inca entén que l’educació és una responsabilitat compartida de tots els sectors socials i administratius. En aquest sentit, Antoni Rodríguez, candidat a batle d’Inca, posa de manifest que “per educar en valors hem d’implicar-hi tot l’entorn i entendre la ciutat com un espai educatiu, compromesa amb la protecció dels menors i que té cura del seu creixement personal i comunitari. Invertir en l’educació dels més joves és una obligació del present, però també és una aposta de futur”.

El cap de llista de PSM-IniciativaVerds explica que “farem que l’Ajuntament, com a administració més propera dels ciutadans, jugui un paper destacat en el procés educatiu dels infants i joves d’Inca: ha de coordinar l’educació escolar en col·laboració amb l’administració competent, ha d’assegurar una oferta educativa complementària a l’escolar i ha d’afavorir la coordinació entre els professionals de la ciutat i els responsables de la formació contínua”.

Antoni Rodríguez apunta que “des de PSM-IniciativaVerds dotarem l’àrea d’Educació d’un pressupost més d’acord amb les necessitats educatives de la nostra ciutat i sol·licitarem al govern una línia d’ajudes als ajuntaments per invertir en el manteniment dels centres de l’educació formal i de les instal·lacions on es du a terme alguna mena d’educació no formal, com ara l’educació en el temps lliure, l’escola municipal de música o els centres d’educació artística, esportiva o d’idiomes, etc”.

El candidat a batle de la coalició PSM-IniciativaVerds assegura que “afavorirem la instal·lació d’un nou centre públic d’Infantil i Primària que contribueixi a augmentar l’oferta de places escolars públiques i asseguri una oferta suficient per a tots els alumnes inquers, amb la consegüent disminució del nombre d’alumnes per aula, fet que en facilitarà una millor atenció individualitzada”.

“També promourem la implantació del programa de reutilització de llibres de text de la Conselleria d’Educació en tots els centres d’Inca, per tal d’avançar en la gratuïtat del llibres de text des d’un posiconament de respecte mediambiental i d’implicació de les famílies”, explique des de PSM-IniciativaVerds.

Finalment Antoni Rodríguez posa de manifest que “dotarem suficientment l’edifici del Pes des Bessó com l’escola municipal de música perquè s’hi pugui establir una extensió del conservatori per a estudis musicals de grau mitjà mitjançant un concert amb la Conselleria d’Educació per tal que aquesta doti suficientment la plantilla de l’escola de música”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here