Alice Weber: “Més per Inca està en condicions de liderar el canvi el 2019”

Més de 160 persones han votat, presencialment o per via telemàtica, a les primàries de Més per Inca. Alice Weber valida el seu lideratge amb un 95% dels vots a favor.

Foto: M. Antònia Sancho, Alice Weber, Biel Frontera i Núria Nadal conformen els quatre primers llocs de la llista

Les primàries de Més per Inca han comptat amb més de 160 vots, entre militants i simpatitzants, que han suposat una participació d’un 60% dels cens. Alice Weber, com a candidata a la batlia d’Inca, ha obtingut el recolzament d’un 95% dels vots a favor. “Un autèntic èxit de participació i un exemple d’exercici democràtic”, ha declarat Weber.

“Tenim la millor llista per guanyar les eleccions”

Alice Weber encapçalarà, a les eleccions municipals de 2019, la candidatura de Més per Inca a l’Ajuntament. L’acompanyarà una llista paritària amb els següents noms i llinatges: M. Antònia Sancho, Biel Frontera, Núria Nadal, Mateu Pieras, Aina Ferrer, Joan Fornés, Helena Cayetano i Pere Josep Quetglas. L’empat tècnic entre les posicions 2 i 3 es resoldrà en votacions en una Assemblea, ha resolt la Comissió de Primàries. En aquest sentit, la número u es sent molt reforçada amb aquests resultats i apunta: “volem revalidar el canvi a Inca i, després d’aquestes primàries, estam en condicions de guanyar les eleccions”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here