Primàries de MÉS per Inca

MÉS per Inca convoca un procés de Primàries Obertes per elegir les persones que formaran la candidatura que es presentarà a les eleccions municipals de 2019. Volem que aquest sigui un procés participatiu, obert a totes les persones que volem representar, i que serveixi per elegir a les millor persones per a defensar i dur a terme les nostres propostes polítiques a l’Ajuntament d’Inca.

QUÈ TRIAM?
Dia 10 de novembre triarem les primeres 9 persones que integraran la llista a l’Ajuntament d’Inca.

QUI HI POT VOTAR?
Si sou militants o simpatitzants de MÉS per Inca, ja formau part del cens per a votar a les primàries. Així mateix, també formau part del cens si us vàreu inscriure per a la primera fase de les primàries celebrades el 9 de juny per elegir els caps de llista de MÉS per Mallorca al Parlament i al Consell (haureu rebut un correu electrònic de recordatori d’inscripció al cens).

Si no en sou militants ni simpatitzants però sou residents a Inca, teniu més de 16 anys, no formau part de cap altra formació política i estau d’acord amb els principis de MÉS per Mallorca, us podeu inscriure fins el 29 d’octubre a les 14 hores a través del formulari electrònic habilitat.

COM ES VOTA?
Dia 10 de novembre es podrà votar de forma telemàtica o presencialment al local de MÉS per Inca. Si voleu votar telemàticament, ho heu de fer saber abans del 25 d’octubre.

Podreu votar d’una banda el/la cap de llista i d’una altra fins a 5 dones i fins a 5 homes d’entre els que s’hagin presentat com a candidats. L’elecció es durà a terme ordenant de 1 fins a 5 els candidats i les candidates.

RECORDA-HO: som una formació feminista, així que l’expressió del teu vot ha de ser paritària (mateix número de dones i homes).

EM PUC PRESENTAR COM A CANDIDAT/A?
Sí, ens agradaria comptar amb la teva candidatura!
Cal que presentis el full de d’inscripció de la candidatura al correu primaries@mesperinca.cat abans del 25 d’octubre a les 14 hores. En el cas de que no siguis militant de MÉS per Mallorca, també hauràs de presentar l’aval de 5 persones militants.

COM PUC SABER QUINS SÓN ELS CANDIDATS I LES CANDIDATES?

La Comissió de Primàries proclamarà les candidatures el dia 26 d’octubre. Les candidatures es podran consultar a la pàgina de les Primàries de MÉS per Mallorca. La campanya es realitzarà entre dia 1 de novembre al 9 de novembre. [Actualització: consulta les candidatures proclamades a https://primaries.mespermallorca.cat/candidatures/inca/ ]

DOCUMENTS

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here