VII Assemblea General de MÉS per Inca

Et volem convidar a participar a la VII Assemblea General de MÉS per Inca, en la que renovarem els càrrecs de coordinació, coportaveuia i resta de membres de la Comissió Permanent. A més, a falta d’un any de les eleccions municipals, debatrem sobre l’actualitat del nostre municipi i els projectes de futur que hauríem de promoure des de MÉS per Inca, sempre des de la perspectiva de la sostenibilitat ambiental, la igualtat, la participació ciutadana, la justícia social i la defensa dels drets civils, la nostra sobirania i la nostra cultura.

L’Assemblea tindrà lloc dissabte 9 de juny a les 11.00 hores al nostre local d’Inca (Carrer de Can Vidal, 5. Entresol). Coincidirà, així, amb la jornada de votacions de les primàries de MÉS per Mallorca per escollir les persones que encapçalaran en primera i segona posició les nostres llistes al Parlament de les Illes Balears i al Consell de Mallorca.

Ordre del dia:

  1. Benvinguda
  2. Elecció de la Mesa
  3. Debat i aprovació, si escau, del Reglament de l’Assemblea
  4. Debat i revisió del Document Organitzatiu de MÉS per Inca
  5. Elecció de Coordinador/a, coportaveu i dels membres de la Comissió Permanent
  6. Inca: projectes de futur
  7. Propostes de resolució de l’Assemblea

Està previst que a les 13 hores es faci la cloenda de l’Assemblea amb un refrigeri.

Documents:

  1. Convocatoria VII Assemblea de MES per Inca
  2. Reglament VII Assemblea de MES per Inca
  3. Document Organitzatiu MES per Inca

Voldríem comptar amb la teva presència i participació. El termini per a la presentació de candidatures finalitzarà diumenge dia 3 de juny, segons l’article 12è del reglament previst per a l’assemblea.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here