MÉS per Inca aprova una candidatura de gent preparada per dur el canvi a l’Ajuntament

Antoni Rodríguez: “No volem un canvi de cadires; volem un canvi de maneres de fer per tal que els veïnats i les veïnades d’Inca participin en l’elaboració de les polítiques que afecten el seu dia a dia”

foto_candidatura_mesperinca_2015

L’Assemblea Local de MÉS per Inca ha aprovat la candidatura que concorrerà a les properes eleccions municipals, amb l’objectiu de liderar el canvi i conformar un govern municipal alternatiu al del PP. Els vuit primers llocs de la llista varen ser elegits a través d’un procés de primàries obertes, i la resta dels membres de la candidatura han estat aprovats en assemblea.

La llista de MÉS per Inca serà paritària: hi haurà 16 homes i 15 dones. Estarà encapçalada per Antoni Rodríguez, actual portaveu de MÉS per Inca a l’Ajuntament. Rodríguez fa feina a l’IES Pau Casesnoves, és soci de l’OCB, afiliat a l’STEI i membre de l’Executiva del PSM-Entesa, i durant la legislatura 2007-2011 va ser gerent del CDEIB i del Centre Bit a Inca.

La número dos serà Alice Weber. És nascuda a Alemanya i viu a Mallorca des de fa 25 anys. Participa a diferents entitats i iniciatives de l’àmbit de l’educació, la cultura i la solidaritat (com ara a l’AMIPA del CEIP Ponent i FAPA Mallorca, federació de la qual ha estat membre de la Junta Directiva).

Biel Frontera ocuparà el número tres de la candidatura. És llicenciat en matemàtiques, i fa feina com a programador. Ha treballat a l’Ajuntament de Palma i com a professor interí de secundària. Participa a diverses entitats de l’àmbit de la solidaritat i de l’educació, és soci d’organitzacions ecologistes i sindicals, i és membre de l’Executiva d’IniciativaVerds.

Aina Ferrer anirà en quart lloc. És nascuda a Inca, i treballa com a professora a l’Escola d’Adults de la Mancomunitat del Raiguer. Miquel Pieras serà el número cinc de la candidatura. És llicenciat en geografia i història a la UIB i ara exerceix com a professor de secundària i gaudeix investigant i donant a conèixer el ric patrimoni cultural, artístic i històric d’Inca. D’altra banda, Bel Barceló, que va quedar en segona posició de les eleccions primàries, anirà de número vuit de la llista després d’haver-hi renunciat per motius personals.

Antoni Rodríguez ha afirmat: “És una llista de persones ben preparades, amb il·lusió i amb ganes de liderar el canvi i formar un govern municipal alternatiu al del PP”. El candidat a la Batlia explica: “S’ha de canviar la manera de governar a Inca. No volem un canvi de cadires, sinó un canvi de maneres de fer, que es fomenti la participació de la gent. Volem una ciutat més oberta a la ciutadania, més participativa, més col·laborativa i més activa”.

Andreu Caballero, actual regidor de MÉS per Inca, tanca la llista en el número 21. I el diputat del Grup MÉS, l’inquer David Abril, tanca els llocs de reserva en el número 31.

Aquesta és la candidatura completa de MÉS per Inca a les properes eleccions municipals:

1 Antoni Rodriguez Mir
2 Alice Weber
3 Biel Frontera Borrueco
4 Aina Ferrer Torrens
5 Miquel Pieras Villalonga
6 Maria Antònia Sancho Tomàs
7 Pere Josep Quetglas Maroto
8 Bel Barceló Cánovas
9 Alícia Ximenes Castells
10 Rafel Pau Cortès Forteza
11 Andrea González Franco
12 Antoni Andreu Ferriol Mora
13 Joan Pujadas Coll
14 Olga Sans Felipe
15 Pere Vicens i Siquier
16 Maria Marta Llompart Villalonga
17 Jaume Rivera Solsona
18 Laura Rosselló Alorda
19 Helena Cayetano
20 Xavier Canyelles Ramón
21 Andreu Caballero Romero

RESERVES
Antònia Vallespir Aguiló
Macià Ferrer
Tolita Oliver Rubert
Miquel Àngel Diego Izquierdo
Carmen Castro Urbano
Jaume Reus
Francisca Amengual
Miquel Garí Quetglas
Catalina Sans Aguilar
David Abril Hervás

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here