MÉS per Inca elegirà en primàries els vuit primers llocs de la seva candidatura municipal

El procés d’inscripció per ser votant o candidat es durà a terme entre el 2 i el 16 de gener i serà obert a tota la ciutadania

 

 

MÉS per Inca ha iniciat el procés per elegir a través d’unes eleccions primàries els vuit primers llocs de la seva candidatura municipal. A més, les persones que quedin entre els quatre primers llocs d’aquesta primera volta podran optar a ser cap de llista, que seria escollit en segona volta en cas d’haver-hi més d’un aspirant. La resta de la llista serà aprovada en assemblea, a proposta de la comissió permanent de MÉS per Inca.

Les primàries de MÉS per Inca seran obertes a tota la ciutadania. Les persones que vulguin presentar la seva candidatura podran fer-ho entre el 2 i el 16 de gener. També es podran inscriure en aquest període totes aquelles persones que vulguin participar en la votació dels candidats que es durà a terme el 31 de gener. En cas d’haver-hi segona volta es celebraria el 7 de febrer.

A més de la participació ciutadana, les primàries de MÉS per Inca tendran tres característiques principals: la perspectiva de gènere, en aquest sentit la candidatura resultant serà paritària a cada tram de dos; la transparència, tot el procés serà obert i tota la informació al respecte serà pública; i la participació juvenil, fomentant la participació dels joves a partir dels 16 anys.

 

Documentació

– Reglament Primàries MÉS per Inca

Full d’inscripció al cens | Formulari d’inscripció telemàtica

– Full de presentació de candidatura

Full recollida avals (només en el cas que la persona candidata no sigui militant de MÉS per Inca)

– Codi ètic dels carrecs publics de MÉS per Mallorca

 

Més informació

– Correu de la comissió de primàries de MÉS per Inca, formada per Antoni Alorda, Miquel Àngel Diego i Jaume Reus: primaries@mesperinca.cat
– Correu informació de MÉS per Inca: info@mesperinca.cat

 Horari de presència dels membres de la comissió de primàries al local de MÉS per Inca:

– Dia 9 de gener de 10 a 13 h.
– Dia 14 de gener de 10 a 13 h.
– Dia 16 de gener de 10 a 14 h.

 

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here