MÉS insta l’Ajuntament d’Inca a actuar davant la proliferació d’abocadors incontrolats als camins de fora vila

MÉS insta l’Ajuntament d’Inca a actuar davant la proliferació d’abocadors incontrolats als camins de fora vila. En aquest sentit, Andreu Caballero, regidor de MÉS per Inca, recorda que “fa dues setmanes ja vàrem advertir que els punts on es situen els contenidors de recollida de fems de fora vila s’estaven convertint en abocadors incontrolats. No sembla que el govern municipal hagi pres cap mesura al respecte i aquests espais s’estan degradant de cada vegada més”.

Andreu Caballero considera urgent prendre mesures per acabar amb aquesta situació que suposa un perill per a la salut pública i per al medi ambient. En aquest sentit, el regidor de MÉS per Inca apunta que “la situació és delicada, perquè s’està convertint en un fet habitual trobar aquests abocadors pels camins de fora vila. Al costat dels contenidors es poden trobar tot tipus de residus i deixalles: restes de materials d’obra, electrodomèstics, mobles, peces de cotxes, restes de poda, etc. Aquests materials precisen d’un procés de reciclatge especial i cada vegada és més habitual trobar aquests residus abocats de manera incontrolada en sòl rústic”.

El regidor de MÉS per Inca posa de manifest que “la situació és tan insostenible que alguns veïns ja han demanat que retirin els contenidors de recollida de fems que tenen prop de les seves propietats i que s’han convertit en un femer”. Andreu Caballero considera que “no podem ignorar aquesta problemàtica. El govern municipal ha d’actuar amb urgència per netejar aquests espais i per acabar amb aquesta pràctica incivica”.

Andreu Caballero explica que “és tremendament habitual trobar saques de restes d’obra al costat dels contenidors de fems de fora vila, especialment en els mesos d’estiu. Tot fa pensar que aquests enderrocs tenen a veure amb obres i reformes. Potser seria oportú implicar també els serveis d’inspecció d’urbanisme en la resolució d’aquesta problemàtica”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here