MÉS vol que l'Ajuntament d'Inca garanteixi el servei de menjador escolar durant l’estiu a tots els infants de famílies en dificultats

MÉS reclama al govern municipal de l’Ajuntament d’Inca que garanteixi el servei de menjador escolar durant tot l’estiu a tots els infants de famílies en dificultats. En aquest sentit, Antoni Rodríguez, portaveu de MÉS per Inca, posa de manifest que “durant aquest curs escolar, els infants d’una quarentena de famílies d’Inca han pogut rebre una alimentació adequada gràcies a la labor dels menjadors escolars. Ara que ha finalitzat el curs, s’ha de garantir que aquest infants continuïn rebent aquesta atenció”.

Antoni Rodríguez explica que “ens consta que algunes d’aquestes famílies són ateses des d’altres serveis, sobretot des del Menjador Social d’Inca, que realitza una labor encomiable; però la majoria d’elles queden fora del circuït”. El portaveu de MÉS per Inca considera imprescindible actuar davant aquesta situació i demana a l’Ajuntament d’Inca que actuï de manera immediata.

Des de MÉS per Inca ja han demanat a l’àrea de Serveis Socials quines mesures tenen previstes per respondre a aquesta demanda i quines accions es duran a terme al respecte. Per altra banda, Antoni Rodríguez proposarà a la propera reunió de la Comissió d’Hisenda que l’equip de govern municipal reclami al Govern de les Illes Balears la part corresponent que pertoqui de les ajudes que ha atorgat el Govern de l’Estat per a aquest concepte. En qualsevol cas, des de MÉS per Inca apunten que “ara mateix, la prioritat és garantir el servei”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here