PSM-IniciativaVerds demana a Serveis Ferroviaris que reobri el baixador de Crist Rei

PSM-IniciativaVerds d’Inca demana a Serveis Ferroviaris de Mallorca que reobri el baixador de Crist Rei. En aquest sentit, Andreu Caballero, regidor de PSM-IniciativaVerds a l’Ajuntament d’Inca, explica que “fa mesos que el baixador del tren situat al costat de la barriada de Crist Rei està tancat per mor de les obres de millora de l’estació d’Inca. Aquest fet suposa que els usuaris des d’aquesta barriada han de travessar pels passos soterrats i anar fins a l’entrada principal de l’estació per poder accedir al tren; i quan el tren surt des de l’andana de Crist Rei, tornar a creuar les vies per l’accés soterrat de l’interior”.

Andreu Caballero posa de manifest que “els excusats de l’estació també estan tancats i hi manquen bancs per seure, entre d’altres inconvenients. Hom pot assumir que mentre es fan unes obres de millora, es produeixin unes certes molèsties als usuaris. Ara bé, les obres de l’estació d’Inca s’haurien d’haver finalitzat fa mesos i, ara per ara, estan paralitzades. No pot ser que aquesta situació continuï d’aquesta manera sine die, perjudicant els usuaris”.

El regidor de PSM-IniciativaVerds demana al Serveis Ferroviaris de Mallorca i al Govern de les Illes Balears que resolguin aquesta situació d’immediat. En aquest sentit, Andreu Caballero apunta que “el més desitjable seria que es finalitzassin les obres començades, tal com estava previst; però si això no és possible o no és una prioritat per a l’Executiu, demanam als responsables del Govern i de SFM que condicionin aquest espai i reobrin l’andana de Crist Rei sense més demora”.

?

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here