PSM-IniciativaVerds considera vergonyós que les obres del pati del CEIP Ponent continuïn aturades

PSM-IniciativaVerds considera vergonyós que les obres del pati del CEIP Ponent encara continuïn aturades. En aquest sentit, Antoni Rodríguez, portaveu del grup municipal de PSM-IniciativaVerds, apunta que “el 6 d’octubre del 2010, l’Ajuntament d’Inca va resoldre el contracte per a la construcció del pati del CEIP Ponent que tenia amb l’empresa constructora (INCOMARSA). En un mes, segons declaracions del batle Rafel Torres, el consistori havia de tornar a licitar de nou les obres i així acabar el pati. Ha passat prop d’un any i les obres encara no s’han licitat!”.

El portaveu de la coalició nacionalista i ecosocialista recorda que “d’ençà que es va decidir l’ampliació del CEIP de Ponent, esperam les obres del pati. El projecte d’ampliació es va adjudicar el 2003 sense preveure el pati, perquè l’Ajuntament d’Inca no va cedir els terrenys, com era la seva obligació, perquè encara no eren seus. L’any 2008, a la fi, la conselleria d’Educació tenia el projecte i els diners per fer l’obra, però no va poder entrar en els terrenys perquè encara no eren municipals i un jutge va paralitzar el procediment”.

“Finalment”, explica Antoni Rodríguez, “el 3 de juliol de 2009, l’Ajuntament d’Inca va adjudicar definitivament el contracte d’obres a l’entitat Ingenieria y Construcciones Martorell SA per un import de 237.348,56 euros, més IVA. Les obres havien d’estar finalitzades el gener del 2010, però la constructora no va complir amb els terminis, entrà en litigi amb l’IBISEC i les obres resten paralitzades des del març del 2010”.

Antoni Rodríguez considera que “no es poden demorar ni un segon més la finalització d’aquestes obres” i emplaça l’IBISEC i l’Ajuntament d’Inca a fer amb urgència totes les passes necessàries perquè es puguin acabar d’una vegada per totes les obres del pati del CEIP Ponent.?

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here