PSM-IniciativaVerds d'Inca lamenta que el Poliesportiu Mateu Canyelles encara no disposi de servei de cafeteria

PSM-IniciativaVerds d’Inca lamenta que el Poliesportiu municipal Mateu Canyelles no compti encara amb servei de cafeteria. En aquest sentit, Antoni Rodríguez, portaveu municipal de PSM-IniciativaVerds, explica que “el passat mes de març es va reinaugurar el poliesportiu Mateu Canyelles i encara ara els usuaris no disposen d’un servei de bar. En un principi ni tan sols hi havia una simple màquina d’aigua, un fet insòlit en unes instal·lacions dedicades a fer esport i que varen ser reformades recentment. El nostre grup ja va denunciar aquesta situació el mes d’abril, però hem arribat a l’estiu i ens trobam encara en la mateixa situació”.

Antoni Rodríguez critica la manca de previsió de l’equip de govern del Partit Popular. En aquest sentit, el portaveu de PSM-IniciativaVerds recorda que “les obres del poliesportiu Mateu Canyelles varen durar un any aproximadament. En tot aquest temps, ni el batle ni el seu equip de govern no han tengut la previsió de preparar les bases del concurs”. A més, Antoni Rodríguez apunta que “des del nostre grup ens hem fet ressò en diverses ocasions de les nombroses queixes dels usuaris que troben a faltar aquest servei, però sembla que l’equip de govern no vol tenir en compte aquestes opinions”.

El portaveu de PSM-IniciativaVerds també posa de manifest que “a més de deixar de donar un servei als usuaris, amb aquest retard en la concessió del servei de bar del poliesportiu municipal, l’Ajuntament d’Inca deixa d’obtenir els ingressos del lloguer de les instal·lacions. En la situació en què es troben les arques municipals, no sembla molt adequat deixar perdre aquests diners, que podrien repercutir en la millora de les instal·lacions i el foment de les activitats esportives”.

Finalment, Antoni Rodríguez recorda que “la rehabilitació integral d’aquest espai esportiu va tenir un cost aproximat d’un milió d’euros, que va ser finançat a través del Pla E. Amb aquesta inversió de doblers i després d’una jornada d’esport, els ciutadans bé es mereixen gaudir de les instal·lacions amb totes les comoditats i els serveis”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here