PSM-IniciativaVerds convocarà un referèndum perquè la ciutadania inquera decideixi on vol el centre d'oci

Antoni Rodríguez, candidat a la batlia d’Inca, ha explicat aquest matí en roda de premsa que el primer que farà si és investit batle serà convocar un referèndum perquè els ciutadans i les ciutadanes d’Inca decideixin quina ubicació consideren més adient per al futur centre d’oci d’Inca.

El candidat a la batlia de PSM-IniciativaVerds ha manifestat que “nosaltres hem proposat la construcció d’un centre d’oci al solar que hi ha darrere del Quarter, en un solar que és de propietat municipal i que està dins els casc urbà, a cinc minuts a peu de l’estació del tren i a 10 minuts del centre d’Inca. Ahir, el candidat popular, tot aprofitant-se del seu càrrec com a batle, va presentar un acord amb un empresari per ubicar un centre d’oci al futur Tercer Polígon, que encara està pendent de construir. Des de PSM-IniciativaVerds consideram que ha de ser la ciutadania d’Inca qui decideixi on s’ha d’ubicar aquest centre d’oci”.

Antoni Rodríguez ha explicat que “des de PSM-IniciativaVerds creiem en la democràcia real i directa. Ens hem manifestat en diverses ocasions a favor de del dret a decidir i hem proposat mecanismes per fomentar la participació ciutadana i l’elaboració d’uns pressupostos participatius. Ara tenim una bona oportunitat per donar la paraula directament a la ciutadania perquè elegeixin directament i democràticament quin projecte de centre d’oci prefereixen”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here