PSM-IniciativaVerds farà d'Inca una ciutat sostenible i aposta pels carrils bici

PSM-IniciativaVerds d’Inca farà d’Inca una ciutat sostenible. En aquest, Antoni Rodríguez, candidat a batle d’Inca, afirma que “establirem un ordenament que pacifiqui el trànsit, posant esment als creuers que actualment són més conflictius i prioritzarem els espais públics per tal que tothom pugui gaudir de la ciutat: els majors, els infants, persones amb mobilitat reduïda.”.

Antoni Rodríguez ha recorregut aquest matí els escassos cent metres de carril bici que hi ha a la ciutat acompanyat per alguns membres de la coalició. En aquest sentit, el cap de llista de la coalició ha afirmat que “crearem carrils bicicleta progressius i fomentarem l’ús de la bicicleta en els aspectes de la vida diària. Així mateix, realitzarem un estudi dels traçats possibles i les rutes més òptimes, cercant en tot moment la coordinació amb les entitats locals d’Inca i aficionats a la bicicleta”. El candidat de PSM-IniciativaVerds també asseguera que “donarem les màximes facilitats perquè els escolars i estudiants dels instituts es puguin anar a l’escola a peu o amb bicicleta. Adaptarem la ciutat per al benestar i lliure circulació dels infants”.

El candidat a batle de PSM-IniciativaVerds explica que “adequarem els camins rurals i habilitarem rutes per on poder passejar a peu o amb bicicleta, de manera que es connecti la ciutat amb el seu entorn rural. I continuarem amb la política de conversió per a vianants de carrers cèntrics i introduirem el principi de prioritat invertida en els carrers dels voltants”.

PSM-IniciativaVers també es compromet a millorar l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, en coordinació amb l’Associació de Discapacitats i de persones majors per tal de detectar-ne les principals problemàtiques. Antoni Rodríguez posa de manifest que “pel que fa a aquest tema, farem un seguiment exhaustiu sobre l’aplicació i compliment de la Llei 3/1993, que estableix un termini màxim d’aplicació fins al 2008 quant a l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques en tots els àmbits de la vida tant respecte de l’administració pública com des del sector privat. Amb l’objectiu de la plena integració de les persones amb discapacitat física en tots els àmbits de la vida (educatiu, sanitari, cultural, laboral, social, esportiu, d’oci, etc.), també durem a terme les accions necessàries davant totes les administracions per tal d’adequar el transport públic a les necessitats reals de les persones amb mobilitat reduïda”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here