PSM-IniciativaVerds fomentarà la participació ciutadana i crearà Casals de Barriada

PSM-IniciativaVerds d’Inca considera fonamental la participació de la ciutadania en la vida i la política municipal. En aquest sentit, Antoni Rodríguez, candidat a batle d’Inca, afirma que “establirem els espais i els mecanismes necessaris perquè tots els ciutadans puguin expressar les seves opinions i fer les seves aportacions. Des del PSM-IniciativaVerds tenim molt clar que el poder polític emana del poble i que ara, més que mai, és imprescindible tenir en compte tothom per poder afrontar tots els reptes que tenim com a societat”.

Antoni Rodríguez explica que “revisarem el reglament de participació ciutadana per donar veu a tota la ciutadania i ens mantendrem ben atents a les demandes de la societat civil”. El cap de llista de PSM-IniciativaVerds posa de manisfest que “per a la nostra coalició l’associacionisme és un valor que cal fomentar i promocionar. Per això, posarem en marxa una oficina municipal de suport a l’associacionisme, que faciliti la creació d’entitats i les ajudi en l’obtenció de recursos i en el seu bon funcionament. També crearem un Centre d’Entitats Ciutadanes al Quarter General Luque”.

Per la seva banda, Biel Frontera, membre de la candidatura PSM-IniciativaVerds d’Inca, explica que “crearem una xarxa de Casals de Barriada perquè totes les entitats tenguin un espai adient on poder realitzar les seves activitats, establir sinèrgies amb les altres entitats que actuen a la mateixa barriada i que puguin esdevenir vertaders centres cívics i socials de la barriada”.

Així mateix, Biel Frontera posa de manifest que “establirem una línia clara i transparent de subvencions a les entitats culturals, socials i esportives i farem un reglament sobre les condicions d’ús i cessió dels espais municipals de tal manera que s’optimitzin els recursos i es garanteixi la igualtat de condicions”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here