PSM-IniciativaVerds treballarà perquè hi hagi més presència de la policia a les barriades

La coalició aposta per una policia de proximitat i per millorar la seguretat ciutadana

La coalició PSM-IniciativaVerds d’Inca aposta per una policia de proximitat i per millorar la seguretat ciutadana. En aquest sentit, Antoni Rodríguez, candidat a batle, explica que “procurarem una major presència de la Policia Local a les barriades i establirem un cos de guàrdia amb presència d’agents a l’edifici de l’ajuntament”.

Així mateix, des de la coalició nacionalista i ecosocialista contemplen ampliar la plantilla de la Policia Local i dotar-la dels mitjans necessaris per a la realització de les seves funcions. Sobre aquesta qüestió, Antoni Rodríguez posa de manifest que “volem garantir més presència d’agents als punts conflictius de la ciutat i dedicarem una atenció especial a les campanyes contra el renou, l’abocament incontrolat de residus i l’incivisme”.

Pel que fa al trànsit, PSM-IniciativaVerds reivindica com a una prioritat la construcció de la Ronda Nord. En aquest sentit, els candidats de la coalició al Consell de Mallorca, Joan Font i Magdalena Palou, s’han compromés a procurar que les obres puguin començar l’any 2012.

Així mateix, Antoni Rodríguez explica que “revisarem i posarem en marxa les accions recollides al Pla de Mobilitat i millorarem la regulació del trànsit i n’automatitzarem la seva regulació allà on sigui possible”. Pel que fa als vianants, el candidat de PSM-IniciativaVerds apunta que “donarem prioritat al vianant, eixamplant i millorant les voravies i les zones per a vianants. Vigilarem de manera especial que aquestes no siguin ocupades per part dels automòbils”.

Finalment, Antoni Rodríguez assegura que duran a terme aquelles propostes han presentat al llarg d’aquesta legislatura i que, tot i haver estat aprovades per unanimitat, l’equip de govern municipal no ha realitzat.  “Elaborarem una ordenança que reguli la instal·lació de reductors de velocitat i crearem aparcaments espacials per a dones embarassades i per a persones amb nadons”, afirma Antoni Rodríguez.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here