Els principals objectius de PSM-IniciativaVerds d'Inca seran la recuperació econòmica i la millora de la gestió municipal

La coalició PSM-IniciativaVerds ha presentat les línies del seu programa electoral. En aquest sentit, Antoni Rodríguez, candidat a batle, ha posat de manifest que “els nostres principals objectius seran, per una banda, contribuir des de l’Ajuntament a la dinamització socio-econòmica d’Inca, la generació de llocs de treball i el benestar de les persones; i, per l’altra, modernitzar la gestió municipal, tenir cura del control de la despesa i millorar els serveis a la ciutadania”.

Antoni Rodríguez també ha destacat que el programa electoral de PSM-IniciativaVerds ha estat molt participat i que en la seva elaboració han col·laborat prop de 200 persones. Així el candidat a batle explica que “aquesta situació d’ara l’haurem de superar amb les aportacions i la col·laboració de tothom. Inca som tots. És ben necessari comptar amb tothom per dur endavant un projecte de ciutat dinàmic, just i sostenible”. Sobre aquesta qüestió, Antoni Rodríguez destaca que “implantarem sistemes i fòrums de participació perquè tots els ciutadans puguin dir la seva i decidir quin és el model de ciutat que volen”.

Així mateix, Antoni Rodríguez ha explicat que el PSM-IniciativaVerds proposa la creació de cinc àrees de gestió que facilitaran la coordinació i l’eficiència del govern municipal. Aquestes àrees són: Governança (administració i bon govern, interior, personal, relacions supramunicipals, etc.), Economia (hisenda, promoció econòmica, comerç, turisme, desenvolupament industrial, agricultura, fires, etc.), Benestar (benestar social, tercera edat, infància i joventut, etc.), Territori (urbanisme, medi ambient, serveis, etc.) i Ciutadania (educació i formació, promoció de la cultura, participació ciutadana, esports, festes, etc.). Cada una d’aquestes cinc àrees de gestió seran coordinades pel batle o per un tinent de batle i seran presents a les juntes de govern per tal que totes les àrees estiguin ben coordinades.

Pel que fa a les accions concretes, Antoni Rodríguez ha destacat que prioritzarem aquelles que suposin una ajuda a la recuperació del dinamisme socio-econòmic, com ara la rehabilitació del Teatre Principal, la construcció de la Ronda Nord, la reforma de la Gran Via i de l’Avinguda de Lluc, la construcció d’un centre d’oci i multicine o un pla de dinamització comercial. També insistirem en aquelles iniciatives que contribueixin a la eficiència de la gestió municipal i el control de la despesa, que millorin els serveis i que procurin una ciutat més habitable, més participativa i més sostenible”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here