PSM-IniciativaVerds d’Inca vol oferir els horts urbans del Serral als escolars d'Inca

La coalició PSM-IniciativaVerds a Inca vol potenciar el parc urbà del Serral de les Monges. En aquest sentit, la coalició nacionalista i ecosocialista proposa que, a més de crear horts urbans per als jubilats, s’ampliï aquesta possibilitat també als centres escolars de la ciutat.

Caterina Amengual, membre de la candidatura, explica que “hi ha 4 centres educatius que envolten el Parc del Serral de les Monges que podrien beneficiar-se de disposar d’un espai d’hort, amb la responsabilitat de cuidar-lo. Els altres centres educatius del municipi, encara que el tenguin un poc més enfora, també tendrien un espai propi al Seral”. Amengual pensa que “a l’estiu, quan no hi hagués període escolar, se’n podrien encarregar els altres usuaris dels horts urbans, o bé d’altres associacions de la ciutat. D’aquesta manera, fomentarien la col·laboració intergeneracional”.

Antoni Rodríguez, candidat de la coalició nacionalista i ecosocialista, posa de manifest que “amb aquesta proposta, pretenem oferir una eina educativa de primer ordre, tant per a les assignatures de ciències com per les de socials, i fomenta una educació integradora amb l’entorn”. Antoni Rodríguez explica que “l’èxit dels horts escolars es fa palès en més de 100 centres de la illa, i ja és hora que Inca innovi també en aquest aspecte”. En aquest sentit, el candidat de PSM-IniciativaVerds apunta que “tots els ciutadans d’Inca podran gaudir d’aquesta iniciativa, ja que el Parc presentarà un millor aspecte, i farem que des de ben petits s’identifiquin amb l’espai, i per tant el puguin cuidar i respectar”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here